Prispolitik forretningsbetingelser

 

 PRISER: sommer 2021 

Der tages kun små og mellem størrelser i salonen 

 

Priser er incl. Bad, føn klipning, soignering (negleklip, rens- samt pluk af ørehår, såfremt hunden tillader disse ting)

Der tages forbehold for prisændringer, når hunden er tilset eller ved afhentning. Prisen kan desuden variere alt afhængig af ønske til klipning, om der skal bruges ekstra tid på at klippe hunden kort pga. Filtrer, eller en stor bamseklip der er tidskrævende.

Filtrede hunde klippes kort og der opkræves et filtergebyr, da der slides ekstra på maskinel. Ønskes der længere klip og har hunden enkelte filtre i pelsen, må det accepteres at der stadig kan være filtre i pelsen efter klip. I de fleste tilfælde kan det ikke lade sig gøre at klippe en længere klip.  Kunden har ansvaret ene og alene til udredning af hunden. Går hunden ud af salonen, er der ingen reklamationsret efterfølgende  . Jeg tilretter gerne inden hunden forlader salonen :).

kommer hunden filtret flere gange i salonen, kan jeg være nødsaget til at afvise hunden.

 

Bliver du forhindret eller vil du bare aflyse din aftale skal du gøre det senest et døgn før så jeg har mulighed for at sælge din tid til en anden  

Ved udeblivelse, samt for sent afbud,( dagen før) opkræves et gebyr på 500 kr. Ved at du ikke kommer mister jeg min løn og omsætning :(..

Ved blandingshunde kan pris først afgøres når hunden er i salonen  

Mht. Racer der afviger fra ”Normalen” i størrelsen tillægges ekstra gebyr, som svarer til størrelsen udfra andre racer.

Hunde afleveres og behandles i salonen på eget ansvar.

Glemte liner og halsbånd eftersendes ikke men kan til enhver tid hentes i salonen. Det er kundens eget ansvar at tjekke, om hunden har korrekt halsbånd og line med fra salonen, og at se efter om hunden har det hele på.   

Priserne er vejledene priser  der kan være variation i forhold til størrelse og længde på hunden, pelsens længde samt ønske til Klipning. 

Ekstra Lille hund fra 775,-  bamseklip - primært håndklip 1000,- ca 25 -28 cm i ryghøjde

lille hund fra 875,- bamseklip primært håndklip 1000-1200,- fra 28 cm til ca 33 cm  

mellemhund fra 975 -1500,- fra ca 33 cm i skulderhøjde  prisen afhænger af ønske og hvor velholdt pelsen er.

Der tages forbehold for skrivefejl.

Prisen kan til en hver tid ændre sig når hunden først er under behandling i salonen.